O experienta captivanta de cumparaturi: rapida si convenabila.

Platforma de Prezentare

Pentru a oferi o experienta optima de utilizare unui utilizator final, solutiile de comert electronic includ cosul de cumparaturi - extrem de util, flexibil, sigur si personalizat. Platforma de prezentare

    Platforma noastra este gandita pentru a facilita munca in echipa. Ca si administrator, poti sa creezi conturi de agenti de vanzari, sa le atribui agentilor clienti exclusivi sau sa urmaresti le urmaresti productivitatea. FISKER va ofera cele mai utilizabile solutii de expunere virtuala, care pot aduce profitabilitatea dorita. Platforma este destinata prezentarii rapide a produselor avand optiunile necesare pentru modificare de catre utilizator a continutului.

    Cresterea rapida a concurentei si tendintele pietei online extrem de dinamice solicita intreprinderilor un mod eficient al cosului de cumparaturi. Numeroase caracteristici sunt adaugate la proiectarea cosului de cumparaturi pentru a se potrivi nevoilor de afaceri. FISKER va ofera cele mai utilizabile cumparaturi, solutii de comert electronic virtual, care pot aduce profitabilitatea dorita, reducerea cheltuielilor si cresterea marjei de profit. Cosul de cumparaturi al comertului electronic dezvoltat de FISKER ofera o experienta de cumparaturi prietenoasa pentru utilizatorii finali si o platforma eficienta de dezvoltare pentru clientul nostru.

Porniti de aici...selectand un aspect relevant pentru nevoile si afacerea dumneavoastra!

    Platforma de prezentare se aseamana cu un magazin online doar ca diferenta consta in modalitatea de prezentare precum si in lipsa modulelor aferente comertului. Pe langa aceste aspecte o platforma are urmatoarele caracteristici:

  • Proiectarea unui motor de cautare prietenos;
  • Panou de administrare;
  • Sistem intuitiv de gestionare a continutului(CMS);
  • Sugestii pentru produse;
  • Functie automata de Ajutor si instructiuni pentru vanzari;
  • Etichetarea si afisarea produsului;
  • Tehnici avansate de manangement al promotiilor;
  • Unelte integrate de marketing.