Optimizarea site-ului ii va acorda acestuia vizibilitatea si traficul de care are nevoie.

Optimizare Site

     Impreuna cu o gama larga de servicii si afaceri online,va oferim si servicii suplimentare de specialitate inclusiv Search Engine Optimization (SEO). In piata curenta extrem de competitiva, SEO a devenit o necesitate, indiferent de domeniul afacerii sau nivelul acesteia.

    SEO sau optimizarea site-ului este o tehnica care ajuta motoarele de cautare sa va gaseasca site-ul. optimizare

    Serviciile oferite de FISKER sunt:


           ·    Analiza cuvintelor cheie;
           ·    Analiza competititei;
           ·    Optimizare "On Site";
           ·    Optimizare Loading Time;
           ·    Optimizare SEO locala;
           ·    Raportarea rezultatelor.

  Optimizarea SEO (Search Engine Optimization) defineste totalitatea actiunilor intreprinse asupra unei pagini web cu scopul de a-i manipula favorabil pozitia pe pagina de rezultate a motoarelor de cautare.

Porniti de aici...selectand un aspect relevant pentru nevoile si afacerea dumneavoastra!

Noi nu vindem orice produse sau pachete SEO. Noi utilizam o abordare personalizata bazata pe cerintele si scopurile dumneavoastra. Ea include:

 • Analiza domeniului de afaceri

  Noi analizam afacerea dumneavoastra studiem indeaproape concurenta, determinam valoarea reala a fiecarui click, perfectionam interactivitatea site-ului.

 • Analiza site-ului

  Vom studia indeaproape toate aspectele tehnice ale site-ului legate de motoarele de cautare. Expertii nostri vor veni cu un raport detaliat al site-ului dumneavoastra existent, precum si cu o lista de imbunatatiri recomandate, daca este necesar.

 • Analiza cuvintelor cheie

  Expertii nostri SEO vor analiza toate cuvintele cheie legate de afacerea dumneavoastra. Ne puteti furniza o lista de cuvinte cheie in functie de prioritatea lor.

 • Search Engine Optimization Services
  • Analiza densitatii cuvintelor cheie si optimizarea textului existent

   Echipa noastra va elabora valoarea fiecarui cuvant cheie si va defini o lista de prioritati. Analiza include studiul site-urilor concurente si determinarea valorii pentru fiecare cuvant cheie.

  • Analiza competitiei

   Elementele principale sunt: numarul de pagini indexate, numarul de backlinkuri (link-uri de pe alte pagini) si prezenta cuvintelor cheie in URL/titlu/descriere. Acestea pentru inceput, deoarece exista multi alti factori precum Page Rank-ul si viteza de incarcare, de care tinem cont.

  • Recomandari privitoare la introducerea noilor descrieri in site

   Expertii nostri va pot da sugestii privitoare la introducerea noilor descrieri pe site-ul dumneavoastra, bazate pe analiza concurentei si a influentelor online prezente in domeniul in care activati.

  • Optimizarea on-page

   Structura link-urilor interne (adancime, google frienly etc.) , implementarea tag-urilor / meta-tag-urilor HTML(H1-H4, title tag, meta descriptions, meta keywords etc.), optimizarea imaginilor si identificarea eventualelor erori de programare.

  • Realizarea site-map-urilor pentru motoarele de cautare

   Harta HTML poate ajuta utilizatorul sa gaseasca mai usor ceea ce cauta,dar este si un ajutor pentru motorul de cautare, care are astfel un mod mai usor de a indexa continutul siteului.

  • Crearea si configurarea de robots.txt

   Asigurarea faptului ca paginile site-ului sunt disponibile motoarelor de cautare.

  • Implementarea Google Analytics

   Este o analiza a traficului web cu scopul de a optimiza web-ul. aceasta etapa, vom combina toate analizele si vom furniza un plan de joc care va maximiza rentabilitatea investitiei.

  • Optimizarea off-page

   Optimizare offpage contine de fapt toti factorii de ranking offpage care nu sunt plasati in pagina web, si pe care un motor de cautare ii cauta cand analizeaza rank-ul unui site.

  • Introducem manual site-ul in directoarele si portalurile web de specialitate relevante

   Odata ce site-ul dumneavoastra este optimizat tehnic, vom incepe sa lucram la popularitatea link-ului. Acest proces include inscrierea in directoare, marketing pe blog-uri, comunicate de presa si mass-media. Departamentul de cercetare este mereu in cautarea celor mai eficiente mijloace de a va face site-ul mai popular. Devotamentul nostru ofera rezultate de lunga durata.

  • Inscrierea in Google Local Business Center

  • Page RANK

   Page Rank este un algoritm de analiza a linkurilor din internet utilizat de Google. Cu cat exista mai multe linkuri calitative catre un site, cu atat Page RANK-ul acestuia va fi mai mare si locul in clasament mai sus.

  • Venim cu propuneri pentru realizarea profilului in Social Media

   Interactiunea sociala iti aduce aproape oameni din acelasi domeniu cu tine - iti aduce aproape potentiali clienti, dar iti dezvolta si latura sociala.

  • Monitorizarea site-ului si raportarea

   Realizam rapoarte detaliate privind activitatea derulata pe parcursul unei luni de colaborare
   Realizam rapoarte privind pozitionarea pe cuvintele cheie urmarite (comparativ cu rezultatele anterioare obtinute)
   Realizam rapoarte detaliate de trafic (numar de vizitatori, timp de stationare pe site, numar afisari etc.)