Divizia FISKER Aplicatii pentru Mobil include doua subdiviziuni: dezvoltarea site-ului si dezvoltarea aplicatiilor pentru telefoane. Avand in vedere tendinta de utilizare a clientului, FISKER a inceput cercetarea platformei pentru telefoanele mobile.

Aplicatii pentru Mobil

     Aplicatiile pentru mobil revolutioneaza rapid mediul afacerilor. Interactiunile cu clientii prin aceste medii inovatoare joaca un rol important atat in promovarea unui brand cat si in dezvoltarea unei afaceri.

   Dorim sa fim in permanenta primii care incearca noi platforme si tehnologii...insa, de ce Aplicatii pentru Mobil? Cand spunem Aplicatii pentru Mobil, efectiv ne gandim deja la mijloace accesibile si convenabile de promovare a afacerii dumneavoastra, la interactiunea cu clientii indiferent de locatie si bineinteles, la costuri reduse si solutii eficiente ce optimizeaza performantele afacerii pentru o mai buna rentabilitate.

    Solutiile oferite de FISKER & Partners pentru mobil sunt: Aplicatii pentru Mobil
           -     aplicatii web pentru iPhone;
           -     aplicatii pentru BlackBerry si Android;
           -     aplicatii pentru Java-enabled phones (J2ME);
           -     aplicatii pentru telefoane cu Windows Mobile si Android;
           -     aplicatii BREW.

    Ceea ce va putem asigura este:
           -     integrarea serviciilor de localizare Google Maps, precum si localizarea punctelor de interes;
           -     integrare XML, JSON, feed-uri RSS afisabile pe orice tip de telefon;
           -     integrarea retelelor de socializare Facebook si Twitter;
           -     integrare multimedia de tipul audio, video, foto, reclame.


Aplicatii pentru Mobil         FISKER ofera companiilor putere, accesibilitate si confortul de a-si accesa site-ul de oriunde, oricand, utilizand dispozitivele mobile. Simplitatea se gaseste in functionalitatea si accesibilitatea inteligenta a site-ului existent folosind dispozitive mobile compatibile. Tehnologia FISKER pentru Mobil detecteaza platforma prezenta (smartphone sau desktop) si redirectioneaza utilizatorul catre versiunea compatibila pentru mobil sau desktop.

        Companiile ofera o lista cu cele mai importante sectiuni ale site-ului, iar FISKER va crea un site compatibil cu dispozititvele telefonice. Daca in viitor companiile adauga noi produse sau servicii, acestea vor fi optimizate de FISKER incat sa poata fi accesate si de pe telefon.

         FISKER optimizeaza versiunea pentru mobil a site-urilor astfel incat acestea sa poata fi accesate si de pe telefoane ce nu au capacitati multimedia generoase. Noi oferim solutii complete personalizate bazate pe nevoile dumneavoastra. Putem include prezentari separate de marketing pentru site-urile web mobile, inclusiv link-uri separate, bannere, promotii etc. Obiectivul nostru principal este de a va oferi cele mai bune solutii web pentru telefon prin indeplinirea tuturor obiectivelor de marketing.

        Avand in vedere cresterea rapida a utilizatorilor de telefonie mobila, compania trebuie sa detina versiunea Mobil a site-ului pentru a-si vinde produsele sau serviciile; in caz contrar poate lasa clientului impresia de site neorganizat, non-functional sau insuficient functional. Fiecare companie vrea sa isi prezinte identitatea clientilor existenti si viitori intr-un mod elegant, indiferent de mediul caruia apartin. Site-ul mobil este un must-have pe care societatea nu il poate ignora.

Porniti de aici...selectand un aspect relevant pentru nevoile si afacerea dumneavoastra!