Beneficiati de solutii integrate, care imbunatatesc calitatea serviciilor: metode de plata, in curand servicii de curierat, domeniu propriu, adrese de email, s.a.

Gazduire Magazin Online

Gazduire Magazin Online
      Folosind cele mai eficiente metode disponibile, FISKER ofera solutii de comert electronic personalizate pentru a maximiza gradul de utilizare, functionalitate si design. Creatiile magazinului online FISKER sunt proiectate pe baza unei intelegeri in profunzime a operatiunilor de afaceri care conduc organizatia clientului. Intelegerea domeniului de afaceri ne permite crearea unor magazine online care ofera caracteristici si optiuni ce va vor completa cel mai bine misiunea organizatiei. La randul lor, clientii se vor bucura de o experienta remarcabila de comert electronic pe site-ul dumneavoastra. FISKER a castigat recunoasterea pentru furnizarea magazinelor online functionale si atragatoare cu aspecte proiectate profesional.

      Concepute pentru a se integra perfect cu operatiunile de afaceri, aplicatii si catalogul de produse, creatiile magazinului online FISKER sunt interactive si eficiente. Caracteristicile Serviciului cu Clientii sunt imbunatatirea si automatizarea proceselor, eficientizarea vanzarilor si inventarul de urmarire pentru a ajuta dezvoltarea productivitatii afacerii clientilor nostri.

      Magazinele online personalizate proiectate de FISKER sunt dinamice, fiabile si usor de utilizat. Noi oferim, de asemenea, cea mai buna tehnologie pentru a primi si procesa comenzile, permitand clientilor din intreaga lume sa achizitioneze convenabil, cu optiuni de plata securizata.


      Solutia este destinata atat magazinelor mici, ce vand cateva sute de produse, cat si magazinelor ce au sute de mii de produse in oferta lor. Magazinele online dezvoltate pe baza platformei SilkMart, vin dotate cu tot ceea ce ai nevoie pentru a incepe sa vinzi online in cel mai scurt timp. Insa ceea ce deosebeste SilkMart de alte platforme este faptul ca ai posibilitatea de a-ti configura magazinul in functie de necesitati. Poti renunta la tot ceea ce nu ai nevoie, si poti beneficia de un magazin online ieftin la care poti adauga module ulterior.

Porniti de aici...selectand un aspect relevant pentru nevoile si afacerea dumneavoastra!