Putem concepe si realiza modele de site-uri necesare pentru afacerea dumneavoastra. Paginile vin cu un aspect vizual deosebit si cu beneficii reale pentru afacerea dezvoltata.


Creare Website

Professional Website Design     Web designul creativ incepe cu cercetarea aprofundata a designerilor nostri, analiza cererii dumneavostra, a publicului tinta precum si a concurentei. Intentia noastra este de a va crea scopul si continutul site-ului, oferind un web design personalizat ce ofera credibilitate si cel mai important, va satisface nevoile.

   Dar site-urile nu sunt singura noastra competenta: de asemenea, excelam si in proiectarea identitatilor corporative, a designului de logo si in crearea site-urilor flash.

   Designul web intotdeauna merge dincolo de tehnica, el este arta. Atunci cand un site web este adesea prima impresie a clientilor asupra companiei dumneavoastra, luam in considerare multe aspecte pentru a dezvolta un site profesional, impresionant si intuitiv. FISKER are o experienta vasta in diverse domenii si o pasiune pentru profesionalism. Acest lucru permite ca FISKER divizia Web Design sa furnizeze o identitate unica ce permite companiei sa prospere.

   Un site web profesional este un amestec fin de tehnologie si creativitate. Luand in considerare aceasta observatie, am pus fiecare gram de experienta si calificare in stapanirea artei de a construi site-uri profesionale, elegante, si intuitive. FISKER – Web Design are ca scop crearea sau imbunatatirea site-ului pe care il detineti avand ca efecte cresterea traficului si o navigare profunda.

Porniti de aici...selectand un aspect relevant pentru nevoile si afacerea dumneavoastra!

        FISKER integreaza in website-urile create tehnici inovative. Solutiile noastre includ web design si prezentari online bazate pe sample-uri. Chiar daca doriti sa aveti un HTML static sau elemente dinamice Flash, FISKER va ofera solutia cea mai buna. Echipa noastra de experti este renumita pentru conceperea website-urilor creative ce va vor face compania sa prospere, depasindu-va asteptarile.

       Realizarea website-urilor de succes are la baza etapa de cercetare / dezvoltare concretizata prin definirea exacta si corecta impreuna cu dumneavoastra, a functionalitatii website-ului pe baza cercetarii de marketing cu privire la publicul tinta a afacerii dvs. online, a cercetarii comerciale a activitatii dvs. si a obiectivelor strategice de afaceri pe care vi le propuneti prin prezenta online.